Kuş Kontrol Ürünleri̇
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Eylül 2019, Perşembe
Kuş Kontrol Ürünleri
Beyazgül kuşkonmaz bariyer ürünleri, piyasadaki en kaliteli ve en başarılı kuş caydırıcı ürünlerdir. Beyazgül Group firması, 2010 yılından bu yana araştırıp her geçen gün kendini geliştirerek bu ürünleri sizlere ulaştırmaktadır.
Kuş Kontrol Ürünleri

Kuş Kontrol Ürünleri Nelerdir ?

Beyazgül Group Kuş Kontrol Ürünleri insancıl ve düşük bütçeli çözümler sunmaktadır. Tüm kuş türleri için etkilidir. Kuş kontrol ürünlerimiz arasında boy ve model farklı olmakla birlikte 15+ ürün çeşidimiz bulunmaktadır. Plastik kuşkonmaz bariyer olarak bilinen bu ürün ülkemizde sıklıkla tercih edilmektedir. Üretici firma olduğumuz için düşük bütçeler ayırarak kuş kirliliğinden kalıcı olarak uzaklaşmanıza olanak sağlamaktadır. Kuşlar doğal ortamımızın güzel bir parçası olabilir, ancak bu güzellik, dışkıları ile evlere ve mülklere zarar veren, hastalık yayan ve yüksek sesle sesleriyle huzurumuzu bozan haşere kuşlarının popülasyonları tarafından bozulabilir. Türkiye'de bilinen haşere kuşları; Güvercinler, Ev Serçeleri, Martılar ve Sığırcıklardır. Bu canlıları yaşam alanlarımızdan uzaklaştırıp onları daha rahat edebilecekleri doğal yaşam alanlarına döndürmekte ürünümüz oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Bu şekilde kuş popülasyonunun artmasına ve sağlıklı yeni yavrular yetişmesine de olanak sağlamaktayız.

Kuş Kontrol Ürün Çeşitleri Nelerdir ?

Beyazgül kuşkonmaz bariyer ürünleri, piyasadaki en kaliteli ve en başarılı kuş caydırıcı ürünlerdir. Beyazgül Group firması, 2010 yılından bu yana araştırıp her geçen gün kendini geliştirerek bu ürünleri sizlere ulaştırmaktadır. Günümüzde tüm bütçelere uygun, istila seviyelerini azaltmak amacı ile serçeler, güvercinler ve martılar da dahil olmak üzere kuş türlerini uzaklaştırmak için 15+ kuş kovucu tel modeli sunuyoruz. Tüm ürünlerimiz %100 polikarbon hammadde ile üretilmektedir. Çevre dostudur ve hiçbir canlıya zarar vermemektedir. Beyazgül GROUP tarafından gururla üretilmektedir.

Kuş Kontrol Ürünleri Canlılara Zarar Veriyor Mu ?

Kuş kontrol ürünlerimiz hiçbir canlıya ve uygulayan kişiye zarar vermemekle birlikte onların zarar görebileceği yerlere ulaşmamalarına katkı sağlamaktadır. Çevre dostudur.

Kuş Kontrol Ürünleri Nerelerde ve Hangi Canlılarda Etkilidir ? 

Beyazgül Group firmasının Premium Kuş Bariyeri, tüm haşere kuşlarını ve tırmanan hayvanları, tüm istila düzeylerinde ve her türlü kurulum yüzeyinde canlıların gelmesini engelleyen tamamen polikarbondan imal edilen bir kuş kontrol ürünüdür. Montajı oldukça basittir. Ürünün üzerlerinde vida yerleri mevcuttur. Daha etkili ve uzun ömürlü olması açısından yapı marketler bulabileceğiniz çekomastik ürünleri ile çok daha uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz. Güvercinler, martılar, serçeler, sığırcıklar, kırlangıçlar, kara kuşları, kargalar dahil tüm kuşların yanı sıra sincap, rakun, kedi, kemirgen ve hatta yılan da dahil olmak üzere her türlü tırmanma eğiliminde bulunan canlıları yaşam alanlarınızdan uzaklaştırmaktadır.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

BARKODU OKUTARAK BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİP HIZLICA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın