Ağaçkakanları Evi̇ni̇zden Nasıl Uzak Tutarsınız ( 2022 Uzman İpuçları )
Buradasınız: Anasayfa / Blog
28 Mart 2022, Pazartesi
Ağaçkakanları Evinizden Nasıl Uzak Tutarsınız ( 2022 Uzman İpuçları )
Sabahın erken saatlerinde tak-tak-tak sesleri ile ahşap yapıların ve verandalarınızda hasar meydana gelmesi ile saksağan-ağaçkakan kuş sorununuz başlamış bulunmaktadır. Ağaçkakanlar büyük bir zorluk olabilir; bu haşere kuşları önemli maddi hasara neden olur ve önemli bir sıkıntı yaratır.
Ağaçkakanları Evinizden Nasıl Uzak Tutarsınız ( 2022 Uzman İpuçları )

Ağaçkakanları Evinizden Nasıl Uzak Tutarsınız 2022 [Uzman İpuçları]

Sabahın erken saatlerinde tak-tak-tak sesleri ile ahşap yapıların ve verandalarınızda hasar meydana gelmesi ile saksağan-ağaçkakan kuş sorununuz başlamış bulunmaktadır. Ağaçkakanlar büyük bir zorluk olabilir; bu haşere kuşları önemli maddi hasara neden olur ve önemli bir sıkıntı yaratır.

Ağaçkakanları mülkünüzden nasıl uzak tutacağınızı merak ediyorsanız doğru yere geldiniz. Kuskovucular.net, ağaçkakanlardan kurtulmanıza yardımcı olacak deneyime ve uzmanlığa sahiptir. Onları evinizden ve mülkünüzden uzak tutmanıza ve ait oldukları ormanda ve ağaçlarda tutmanıza yardımcı olacağız.

Mücadele Edeceğiniz Ağaçkakan Kuşlarını Tanıyın

Ağaçkakanlar, Picidae kuş ailesinin üyeleridir. Ülkemizin her bölgesinde ve dünyanın her yerinde bulunabilirler. Nadir görüldükleri yerler ise kutup bölgeleridir. Çoğu ağaçkakan türü, böcekler, küçük hayvanlar ve ağaç reçinesi için ağaç gövdeleri ve dalları boyunca beslenebilecekleri orman habitatlarında yaşar. Ağaç gövdelerinde dikey olarak yukarı ve aşağı yürümek ve güçlü bir tutuş sağlamak için özel olarak geliştirilmiş zigodaktil ayaklara sahiptirler. Ağaçkakanların ayrıca tipik olarak gagalarken dengelerini korumaya yardımcı olmak için kullandıkları uzun, sert kuyruk tüyleri vardır. Bu olağanüstü kuşları izlemek büyüleyicidir.

Ağaçkakanlar muhtemelen en çok çıkardıkları ses ile tanınırlar. Sert, keskin gagalarını kısa, güçlü tıklamalar ile sert bir yüzeye hızla ve tekrar tekrar vurmak için kullanırlar. Bu ses tonları, esasen ağaçkakanlar arasındaki sözlü olmayan iletişimdir.

Herhangi bir ağaçkakan kontrol veya kovucu sistemler bu yasalara uygun olmalıdır. Sonuç olarak, ağaçkakanlar sağlıklı bir ekosistemi korumanın önemli bir parçasıdır; düzenli böcek beslenmeleri, aksi takdirde ağaçları ve ormanları yok edecek istilaları önler. Ancak, bir ağaçkakan ailesi sizi her sabah evinizin bazı bölümlerine delikler açmak için gagalayarak uyandırdığında, onlara minnettar olmayı hatırlamak zor olacaktır.

Ağaçkakanları Evinizden Nasıl Uzak Tutarız

Neyse ki, bir ağaçkakan sorununu çözmek için atabileceğiniz birkaç adım var ve Beyazgül Group Kuş Kontrol uzmanları size yardımcı olabilir. Ağaçkakan caydırıcılarının bir kombinasyonunu kullanan iyi düşünülmüş bir strateji  , ağaçkakanları evinizden ve mülkünüzden uzak tutacaktır. Sizin için çalışan bir yönetim programı oluşturmak için kuş kontrol araçlarını gerektiği gibi ekleyin ve çıkarın.

Önce Hasarı Kontrol Edin

Öncelikle ağaçkakanların bıraktığı hasarı kontrol ettiğinizden emin olun. Kış sonu, ağaçkakan kontrolünü planlamaya başlamak için en iyi zamandır. Ağaçkakanlar özellikle şubattan hazirana kadar aktiftir; etkili ağaçkakan önleme, kuşlar hareket etmeden ve sorun çıkarmaya başlamadan önce harekete geçmenizi gerektirir.

Hatalar için inceleyin. Ahşap kaplamanızda böcekler yaşıyorsa, ağaçkakanlar onları bulmak için evinizi mahvedecektir. Etkili bir haşere kontrol şirketine evinizi değerlendirin ve sorunu giderin.

Etkili Kuş Kovucu Ürün Tercih Edin

Beyazgül Group, ağaçkakanları caydırmak için yararlı olan ve yasalara uygun birkaç güvenli ve insancıl ürün üretimi yapmaktadır. Yeni ağaçkakan sorunları için önerilen çözümler ve orta ila şiddetli sorunlar için seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Yeni Ağaçkakan Sorunları İçin Başlangıç Rehberi

Aşağıdaki çözümler yeni oluşan ağaçkakan sorunları için mükemmeldir. Orta ila şiddetli bir ağaçkakan sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki bölüme atlamanızı öneririz.

Ağaçkakanlar, algılanan tehditlerin oldukça farkındadır; Onları mülkünüzden uzaklaştırmak, ağaçkakanların baş belası olmasını önlemenin etkili bir yoludur. Korkutma taktikleri şunları içerir:

Plastik Kuşkonmaz Bariyer İle Ağaçkakan Sorununuzu Başlamadan Bitirin

Etkili kuş kovucu yöntemi olan plastik kuş kovucu dikenler kullanarak kuşlara fiziksel bir bariyer oluşturabilirsiniz. Ürün uygulandığı yerlerde kuş problemini tamamen ortadan kaldırmaktadır. Diken şeklinde ki yapısı ile kuşlara zarar vermeden onları uzaklaştırabilirsiniz.

Görsel Ağaçkakan Caydırıcıları Tercih Edin

Ağaçkakanları uzak tutan dikkat dağıtıcı şeyler yaratır. Bu ürünleri evinize veya bahçenize monte etmek kolaydır ve ağaçkakanları korkutmak için ışık ve hareket kullanır, böylece yiyecek ve yuva için başka bir yere bakabilirler.

Kuş Kovucu İşitsel Caydırıcılar Tercih Edin

Ağaçkakanları tehlikeye karşı uyarmak ve kaçmalarını sağlamak için önceden kaydedilmiş tehlike ve yırtıcı çağrılarını 10 dakikalık aralıklarla çalar.

Şiddetli Ağaçkakan Sorunları İçin Uzman Çözümleri

Korkutma taktikleri ağaçkakanlarınızı korkutup kaçırmaya yetmiyorsa sorunlu bölgelere fiziksel engeller ve kovucular ekleyebilirsiniz. Bu seçenekler, kuşları fiziksel olarak dışlar veya tat ve koku duyularını hedef alarak onları uzaklaştırır.

3D Model Kuş Kovucu Bariyer Tercih Edin

50 cm’lik boylarda satılan ve 15 cm genişliğe sahip 3D model plastik kuş kovucuları tercih ederek ağaçkakan sorununa son verebilirsiniz. 50cm’de 42 adet diken sayısı ile en etkili kuş kovucu diken olarak bilinmektedir. Uzmanlarımızdan tam not alan bu ürünü kullanarak çok kısa süre içerisinde ağaçkakan probleminize ağaçkakan kuş kovucu kullanarak son verebilirsiniz.

Kuş Ağı Tercih Edin

Ağaçkakanların dış cephe kaplamanıza erişmesini engeller. Bu görsel olarak incelikli ağaçkakan ağının takılması ve çıkarılması kolaydır.

Ağaçkakan Probleminize Çözüm Arayın

Kuş kontrol uzmanları, etkili bir ağaçkakan yönetim sistemi geliştirmenize yardımcı olmak için buradalar. Özel durumunuza uygun ürünleri seçmenize yardımcı olacağız. Mülkünüzün doğasını ve büyüklüğünü hesaba katan katmanlı çözümler, büyük olasılıkla kalıcı bir başarı ile karşılaşır. 2012’den beri firmamız sektöre yenilikçi ticari ve konut ağaçkakan kontrol çözümlerinin geliştirilmesinde öncülük etmiştir.

Kuş kontrolünün tüm yönlerinde kapsamlı deneyime sahibiz ve müşterilerimize en iyi kuş kontrol ürünleri ve stratejilerini sağlamaya tamamen kararlıyız. Kapsamlı kuş kontrol çözümleri kaynağımız, hem bütçenize hem de ticari veya kişisel mülkünüzün ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanmış bir ağaçkakan kontrol stratejisi tasarlayabileceğiniz anlamına gelir.

Ağaçkakanlardan sonsuza kadar kurtulun. Tüm ağaçkakan kontrol ürünlerimiz hakkında uzman tavsiyesi almak için bugün bize ulaşın.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

BARKODU OKUTARAK BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİP HIZLICA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın