Güverci̇nleri̇n Balkona Gelmesi̇ni̇ Nasıl Engellersi̇ni̇z ?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
28 Mart 2022, Pazartesi
Güvercinlerin Balkona Gelmesini Nasıl Engellersiniz ?
Güvercinler, evinize geçmesini istemediğiniz 60'a kadar bulaşıcı hastalık ve paraziti taşıyabilir, arkalarında bıraktıkları çirkin pislikten bahsetmiyoruz bile. Peki, haşere güvercinlerinden insanca nasıl kurtulabilir ve geri dönmemelerini nasıl sağlayabilirsiniz ?
Güvercinlerin Balkona Gelmesini Nasıl Engellersiniz ?

Güvercinlerin Balkonunuza Gelmesini Nasıl Önlersiniz ?

Kentsel bir bölgede yaşamanın güzel yönleri vardır, ancak güvercin istilası bunlardan biri değildir. Güvercinler, evinize geçmesini istemediğiniz 60'a kadar bulaşıcı hastalık ve paraziti taşıyabilir, arkalarında bıraktıkları çirkin pislikten bahsetmiyoruz bile. Peki, haşere güvercinlerinden insanca nasıl kurtulabilir ve geri dönmemelerini nasıl sağlayabilirsiniz ? İşte balkonunuzdaki güvercinlerden kurtulmak için birkaç öneri.

Balkonlarınızı Temiz Tutun

Güvercinleri balkonunuzdan uzak tutmanın temel yollarından biri, mülkünüzdeki temel ihtiyaçlarına erişimini kaldırmaktır: yiyecek, su ve barınak. Balkonunuzu yemek artıklarından, çöplerden, su birikintilerinden, çiçek bitki vb alanlardan uzak tutarak, güvercinsiz bir balkonu korumanın yarısına gelmiş olursunuz. Güvercinler daha önce balkonunuzda kendilerini evlerinde bulmuşlarsa, tüm pislikleri, tüyleri ve yuvalama malzemelerini iyice temizlediğinizden emin olun. Güvercinler alıştıkları alanlardan kolay kolay vazgeçmeyen canlılardır ve izlerini bıraktıkları bir alana geri dönme olasılıkları daha yüksektir. Bununla birlikte, güvercinler şu anda yuva yapıyor veya yavru yetiştiriyorsa, yuvalama alanını rahatsız etmek uygun olmadığı için bir süre beklemenizi önermekteyiz. Güvercinleri uzaklaştırmak için lütfen firmamızda bir kuş kontrol uzmanıyla iletişime geçin.

" Önceliğimiz bu sevimli canlıların zarar görmeden, daha mutlu olacakları doğal yaşam alanlarına taşınmalarında yardımcı olmaktır. Kuş Kontrol Ürünlerimiz 2008 yılından bu yana göç eden kuşların elektrik telleri, fabrika atıkları, bilinçsiz insanların zarar vermeleri yüzünden çoğu zaman ölümle sonuçlanan tehlikeleri %70 azaltmış bulunuyoruz. "

Balkon Kuş Kovucu Ürün Kullanımı

Balkonunuz temizlendikten ve yiyecek ve suya erişim kaldırıldıktan sonra, bir sonraki adım bir kuş kontrol sistemi uygulamak olacaktır. İşte güvercinlerin balkonunuza konmasını engellemek için denenmiş ve gerçek birkaç ürün. Bilimsel bilgilere dayanarak bu kuş türleri vucutlarında 60'a yakın hastalık barındırabilmektedir. Yapıları gereği onlar zarar görmezken dışkı,tüy ve döküntüleri ile bu hastalıkları yaşam alanlarımıza kadar getirmektedirler. Tabiki önceliğimiz onlarında sağlığı, kuşlara zarar vermeden onları yaşam alanlarımızdan uzaklaştırmayı  hedefleyerek daha sağlıklı  ve mutlu olabilecekleri doğal yaşam alanlarına döndürmeye çalışmaktayız. Plastik Kuşkonmaz ürünümüz ile hem kuşların doğal yaşam alanlarına dönmelerine katkı sağlayıp hem de kendi sağlıklı ve hijyenik yaşam alanlarımızı oluşturabilmekteyiz. 

Kuşlardan bulaşabilecek Zoonotik Hastalıkları İncelemek İçin TIKLAYIN

Kuş Kovucu Dikenler

Kuşlara zarar vermeden güvercinlerin balkonunuza konmasını engelleyen birkaç ürün var. Bu ürünlerden belki de en bilineni kuş dikenleridir. Düzgün takıldığında, kuş dikenleri güvercinlerin inmesini önleyen bir bariyer oluşturur Bununla birlikte, plastik kuş dikenleri sizin için bir çözüm değilse, aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç düşük etkili seçenek vardır.

Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri

Firmamız Beyazgül GROUP olarak sizleri kuş kovma yöntemlerinin en etkilisi olan dört olağanüstü kuşkonmaz bariyer seçeneği sunar. Size en uygun ürünü seçenebilirsiniz.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer 3D Model ( 42 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 42 adettir. Genellikle enerji nakil hatlarında, leyleklerin yuva yapıp elektrik yüzünden telef olmalarını önlemek amacıyla kullanılmaktadır. Ev ve işyeri kullanımına da uygundur. Diken sayısının en yüksek adete sahip olması nedeni ile en etkili üründür. Siyah ve Şeffaf renklerde üretilmektedir.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer 2D Model ( 28 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 28 adettir. Genellikle bina çatılarında, pencere önlerinde, balkonlarda ve su oluklarında kullanılmaktadır. Diken sayısını en düşük adete sahip olması nedeni ile ev, işyeri kullanımına daha uygun bir üründür. Siyah ve Şeffaf renklerde üretilmektedir.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer 1D Model ( 32 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 32 adettir. Ekonomik fiyatı ile genel olarak yüksek metrajlı havalimanı, fabrika, depolama tesisi gibi alanlarda tercih edilmektedir. Şeffaf, Siyah ve Gri renkli üretilmektedir.

Paslanmaz Çelik Kuşkonmaz Bariyer ( 32 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 32 adettir. Yüksek fiyatı ile genel olarak AVM, Otel, Elektrik Direkleri gibi alanlarda tercih edilmektedir. Polikarbon taban üzerine çelik dikenler uygulanmıştır.

Kuş Kovucu Jel

Güvercinleri balkonunuza konmaktan caydırmak için basit ve ekonomik bir çözümdür. Jel, herhangi bir korkuluk veya düz yüzeye ince bir şekilde uygulanabilen yapışkan bir maddedir. Güvercinler ayaklarındaki yapışkanlık hissinden hoşlanmazlar ve inmek için alternatif alanlar ararlar.

Optik Caydırıcı Jel kapsülleri, güvercinlerin balkonunuza konmasını engellemenin başka bir düşük etkili yoludur. kapsüller, yalnızca kuşların görebildiği ateş yanılsamasını yaratan jel benzeri bir madde içerir. Kuşlar UV ışığını tanır ve memelilere göre çok daha yüksek görme keskinliğine sahiptir. Kuşların bu anatomik özelliği, Optik Caydırıcıların, uygulandıkları alanlardan zararlı kuşlara karşı düşük etkili ve kanıtlanmış bir caydırıcı olmasını sağlar.

Elektronik Kuş Kontrol Cihazları

Güvercinleri balkonunuzdan uzak tutmanın bir başka basit yolu da Balkon kuş kovucu ses cihazlarını kullanmaktır. Kuş kovucu ses cihazları, kuşları iten ultrasonik bir ses dalgası yaratır. Ultrasonik sesler kuşları rahatsız eder, ancak çoğu insan için sessizdir. Kuş kovucu ses cihazları yerleşik bir hareket sensörü vardır, böylece menzil içinde bir güvercin hareket ederse cihaz etkinleştirilebilir. Ayrıca sürekli moda ayarlanabilir. Fakat yine de plastik kuşkonmaz bariyer kadar etkili bir ürün değildir.

Görsel Caydırıcılar

Yırtıcı yem veya yansıtıcı bant gibi görsel caydırıcılar kullanarak balkonunuzu güvercinlere karşı rahatsız hissettirin. Yansıtıcı bant, çok duyusal bir saldırı oluşturduğu için kuşları rahatsız ediyor. Bandın yanıp sönmesi ve rüzgarda kanat çırparken çıkardığı ses kuşları rahatsız eder ve etrafta dolaşmaktan caydırır. Bu üründe plastik kuşkonmaz bariyer kadar etkili ürün değildir.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

BARKODU OKUTARAK BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİP HIZLICA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın