Plasti̇k Kuşkonmaz Neden Etki̇li̇ Ve Basi̇tti̇r (Uzman Açıklaması)
Buradasınız: Anasayfa / Blog
28 Mart 2022, Pazartesi
Plastik Kuşkonmaz Neden Etkili ve Basittir (Uzman Açıklaması)
Evet, bazen can sıkıcı bir kuş sorununun çözümü kuş kovucu diken kadar basittir. Tüm eski sözler doğrudur: basit cevaplar genellikle en iyi cevaplardır. Kuş kontrolü söz konusu olduğunda bu kesinlikle doğrudur. Evet, kuşlar akıllıdır. Evet, kuşlar baş belasıdır. Ancak bu kesinlikle çözümün karmaşık olması gerektiği anlamına gelmez.
Plastik Kuşkonmaz Neden Etkili ve Basittir (Uzman Açıklaması)

Plastik Kuşkonmaz Neden Etkili ve Basittir [Uzman Açıklaması]

Kuşkonmaz Bariyer: Basit Tasarım, Kurulumu Kolay ve Etkili

Evet, bazen can sıkıcı bir kuş sorununun çözümü kuş kovucu diken kadar basittir. Tüm eski sözler doğrudur: basit cevaplar genellikle en iyi cevaplardır. Kuş kontrolü söz konusu olduğunda bu kesinlikle doğrudur. Evet, kuşlar akıllıdır. Evet, kuşlar baş belasıdır. Ancak bu kesinlikle çözümün karmaşık olması gerektiği anlamına gelmez.

Problem : Kuş Tünemesi, Yuvalama, Gürültü

Plastik kuşkonmazın neden çözüm olduğunu tartışmaya geçmeden önce, tüneyen kuşlar sorununu incelemek için biraz zaman ayırmaya değer. Doğal ortamlarında tüneme genellikle gün batımı, yağmur ve hava değişimleri gibi çevresel olaylar tarafından tetiklenir. Ancak kentsel ortamlarda tüneyen kuşlar, öğle yemeği zamanı veya bir balık pazarındaki kapanış saati gibi insan davranışlarıyla uyum içinde gözlemlenebilir.

Çatıda ve Pencerelerde Tüneyen Güvercin Sürüsü

Popüler tüneme alanları, korkunç görünen, mülkü tahrip eden ve işletmeye zarar veren kuş pislikleri ile hızla çoğalır haline gelir. Ayrıca kuş pislikleri 60'a yakın farklı hastalık ve parazit içerebilir. İnsanların yaşam alanlarının yakınında tüneyen kuşlar sadece kötü bir durumdur. Tünemeyi yuvalamadan ayırt etmek de önemlidir. Kuşların tüneme ve yuvalama yerleri farklıdır. Ve davranışlar farklı olduğu için çözümler de farklıdır. Bu yazıda, tüneme probleminin üstesinden gelmenin yollarını tartışıyoruz.


" Önceliğimiz bu sevimli canlıların zarar görmeden, daha mutlu olacakları doğal yaşam alanlarına taşınmalarında yardımcı olmaktır. Kuş Kontrol Ürünlerimiz 2008 yılından bu yana göç eden kuşların elektrik telleri, fabrika atıkları, bilinçsiz insanların zarar vermeleri yüzünden çoğu zaman ölümle sonuçlanan tehlikeleri %70 azaltmış bulunuyoruz. Değerli müşterilerimizin de ürün kullanımları ile her geçen gün kuşların doğal yaşam alanlarına dönmelerinde ve sağlıklı bir şekilde göçlerine devam etmelerinde oldukça etkilidir. Böylelikle hayvan sever dostlarımızın da desteklerini almaktayız."

Kuşlardan bulaşabilecek Zoonotik Hastalıkları İncelemek İçin TIKLAYIN


ÇÖZÜM: PLASTİK KUŞKONMAZ BARİYER

Bir kuşun çatıda, kirişlerde, pencere önlerinde, su oluklarına oturmasını veya çıkıntılarda amaçsızca dolaşmasını engellemenin en kolay yolu nedir ? Basit cevap, bu tip aynı zaman diğer alanları erişilemez ve rahatsız edici hale getiren dikenli kuş kovuculardır. Basit tasarımları, kurulumlarını kolaylaştırır ve tünemeyi imkansız hale getirir.

Evinizi veya iş yerinizi evleri için kullandıklarında gürültü yaparak, dışkı, tüy ve taşıdıkları çöpler ile tam bir baş belası olabilirler. Burada dikkate almamız gereken en önemli husus HİJYEN ve SAĞLIK olmalıdır. Kuşlar gerek dışkıları ile gerekse göç durumunda iken bakteri ve mikropları birçok salgın hastalık riskini vücudunda yaşam alanlarımızda kadar taşıyabilirler. Önceliğimiz insan sağlığı ve onlara zarar vermeden doğal yaşam alanı olan ormanlara dönmelerine yardımcı olmaktır.

Plastik Tabanlı Paslanmaz Çelik Kuş Dikeni

Dünyanın en yaygın haşere kuşu olan güvercinler de dahil olmak üzere çok çeşitli kuş türlerini caydırmakta etkilidirler. Ayrıca, kurulduktan sonra yıllarca sorunsuz koruma sağlayan uzun vadeli, az bakım gerektiren bir çözümdür. Fakat plastik ürünlere nazaran maliyetleri daha yüksektir.

Plastik Kuşkonmazın Tasarım Mükemmelliği

Plastik kuşkonmazlar uzun zamandır kullanılır. Temel prensibin varyasyonları çok eskilere dayanmaktadır, ancak www.kuskovucular.net firmasının tescilli plastik kuş kovucu ürünleri ilk kez 2008'de piyasaya sürüldü. Sürekli yeniliğe olan bağlılığımız, endüstride günümüz standardını belirleyen üstün bir ürün yarattı ve kuş kontrolüne gidildi her yerde profesyoneller ve amatör kullanıcılar için çözüm oldu.

Kuş Kontrol Ürünü Olan Plastik Kuşkonmazın Temel Özellikleri

Kuşkonmaz bariyerin temelleri karmaşık değildir. Sivri uçlar, diken sayıları 28-32-42 arasında değişen önceden monte edilmiş dikenler halinde imal edilir. Kuşların yüzeyde bir dayanak bulmasını engelleyen kirpi benzeri bir şekil oluşturmak için tabana birden çok sıra ve değişen açılarla yerleştirilirler. Sivri uçlar, söz konusu kuş türüne bağlı olarak değişen uzunluklarda gelir; daha büyük kuşların daha uzun bacakları vardır ve caydırıcı olarak daha uzun sivri uçlara ihtiyaç duyarlar. Kuşkonmazlar, inşaat yapıştırıcısı veya vidaları ile montaja hazır halde gelir. Ayrıca, şeffaf oldukları için gözle görülür şekilde kirlilik yaratmazlar ve bakımı kolaydır.

Kuş kovucu ürünlerimizin en önemli özelliği %100 insancıl bir çözüm olmasıdır. Amaç, kuşların ayaklarının yüzeye ulaşmasını acısız bir şekilde engellemektir. Konabilecekleri alan olmaz ise tüneyemezler.

Kuşkovar dikenlerin tüneme sorununu çözmenin bu kadar popüler bir yolu olması şaşırtıcı değil. Kuş kontrol ürünlerinin doğru seçilmesi, kurulması ve bakımı kolaydır. Montaj gerektirmezler ve bakım, dikenlerinin yapraklar veya diğer kalıntılarla tıkanmamasını sağlamakla sınırlıdır. Ve başka hiçbir kuş kontrol ürünü hem para hem de zaman açısından bu kadar uygun maliyetli değildir.

Kuşkonmaz Bariyer Uygulaması Çok Yönlüdür

Plastik kuşkonmaz şeritlerin temel fikri, onları farklı durumlara uyarlamak için birkaç basit yolla değiştirilebilir. Beyazgül Group kuş kontrol firması olarak, ihtiyacınız olan tüm kuş dikeni tasarım varyasyonlarını çeşitli fiyat noktalarında taşır, böylece evinizden kuşları uzak tutmak için ihtiyacınız olanı bulabilirsiniz. Hangi kuş kovucuyu seçerseniz seçin, kuşlar inmeye çalışmadan önce onları görebilir ve tüneme yapamaz yuvalarını başka bir yere götürürler.

Plastik Kuşkonmaz Mı ? Metal Kuşkonmaz Mı Daha Etkili ?

Kuş kovucular, plastik veya paslanmaz çelik olarak mevcuttur. Her iki tip de UV ışınlarına dayanıklı polikarbonat plastik bir tabana sahiptir. Her ikisi de oldukça kalitelidir, hava koşullarına dayanıklı, kurulumu kolay ve kuşları caydırmada etkilidir. Temel farklar, paslanmaz çelik sivri uçların birinci sınıf bir ürün olması, daha uzun bir garanti sunması ve plastikten daha düşük bir görsel etkiye sahiptir. Plastik kuşkonmazlar ise, daha düşük bir fiyat noktasıyla çeşitli kamuflaj renklerinde gelirken, biraz daha kalın ve biraz daha görünürler.

Kuşkonmaz Dikenleri Genişliği Ne Kadar Olmalıdır ?

Kuşlar azimli ve akıllıdır, bu nedenle yeterli koruma olmadan kuş kovuculardan kurtulmanın yollarını bulurlar. Ürün genişliği, sivri uçların genişliğini ifade eder ve tabandaki sivri uç sayısı ve sivri uçların açısından etkilenir. Genişliği doğru bir şekilde elde etmek, kuşların sivri uçların arkasına veya önüne tünememesi için kuşların tünemeyi sevdikleri çıkıntının genişliğini ölçmeyi içerir; Kuşlara bir santim bile verirseniz, onu alırlar.

Ürünlerimiz dünya standartlarında olup 15 CM genişliğindedir. Örneğin 25 CM bir genişlikteki alan için kullanacaksanız 2 adet ürün önlü arkalı koyup tüm alanı kapatmanız gerekmektedir. Ortaya 1 adet koyarsanız kuşların boşta kalan yerlere konma ihtimali mevcuttur.

Kuş Kovucular Kaç Santim Uzunluğunda Olmalı ?

Standart plastik ve paslanmaz çelik kuşkonmazlar, güvercinler ve martılar gibi çoğu kuşu caydırmak için iyi olan 50 CM uzunluğunda 15 CM genişliğinde diken uzunluğu ise 11.5 CM olarak üretilmektedir. Ancak sorunlarınıza leylek veya daha büyük yırtıcı kuşlar neden oluyorsa, 25 CM diken uzunluğuna sahip ürünlerimiz de mevcuttur.

Kuşkonmaz Bariyer Nerelerde Kullanılmalı ?

  • Çatılar
  • Marinalar
  • Tekne ve Gemiler
  • Korkuluklar
  • Özel mimari yapılar
  • Tabelalar
  • Elektrik Direkleri
  • Enerji Nakil Hatları
  • Antenler
  • Bacalar
  • Cam Kanopileri
  • Pencere Önleri
  • Söveler
  • Aydınlatma Direkleri
  • Borular
  • Tenteler
  • Tarımsal Alanlar
  • Fabrika İçleri
  • Havalimanları
  • Su Olukları
  • Depolama Tesisleri
  • Güneş Panelleri
  • Klima Motorları

ve çok, çok daha fazla alanda sıklıkla tercih edilmektedir.

Kuş Kovucu Dikenlerin Kullanım Ömrü Ne Kadardır ?

Kusursuz tasarımlarının ve çok yönlü uygulanabilirliklerinin ötesinde, kuş kovucuların dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü, uzun süredir devam eden popülerliklerine büyük ölçüde katkıda bulunur.

Kuşkonmaz telleri neredeyse hiç bakım gerektirmez. Onları yapraklardan ve döküntülerden uzak tutun ve tünemeyi önlemek için yıllarca gece gündüz çalışacaklar.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

BARKODU OKUTARAK BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİP HIZLICA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın