Kuş Kovucu Di̇kenler Hakkında Bi̇lmeni̇z Gerekenler
Buradasınız: Anasayfa / Blog
28 Mart 2022, Pazartesi
Kuş Kovucu Dikenler Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Tüneyen kuşlar birçok soruna neden olur. Mülkünüzde tüneyen güvercinler, martı veya kargalar varsa, tam olarak neden bahsettiğimizi bilirsiniz. Tüneyen kuşlar göze hoş gelmeyen, aşındırıcı, zehirli dışkılar oluşturur.
Kuş Kovucu Dikenler Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kuş Kovucu Dikenler Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Tüneyen kuşlar birçok soruna neden olur. Mülkünüzde tüneyen güvercinler, martı veya kargalar varsa, tam olarak neden bahsettiğimizi bilirsiniz. Bu tüneme işlemi, kuşlara önemli faydalar sağlarken, insanlara sıkıntı vermekten başka bir şey yapmaz. Gürültü, yemek dağınıklığı ve bina çatısında duvarlarında ve pencere önlerinde. Tüneyen kuşlar göze hoş gelmeyen, aşındırıcı, zehirli dışkılar oluşturur.


Güvercin dışkılarında 60'ı aşkın hastalık barınabilmektedir. Örnek olarak; Akut pulmoner histoplazmozis ( bknz: histoplazmoz ) , Cryptococcus neoformans ( bknz: kriptokokoz ) ve psittakoz pandemisi ( bknz: psittakoz ) gibi ciddi salgın hastalıkları taşıdığı bilinmektedir.

Kuşlardan bulaşabilecek Zoonotik Hastalıkları İncelemek İçin TIKLAYIN


Popüler tüneme alanları, korkunç görünen, mülk değerlerini yok eden ve işletmeye zarar veren kuş pisliklerinin zararları dışarıdan kolayca fark edilir. Dışkılar ayrım gözetmeksizin boya vb yapıları yok eder. Kuş dışkısı beton, ahşap, taş, demir ve çelik dahil olmak üzere hemen hemen her malzemeyi korozyona uğratacak kadar aşındırıcıdır ve düzenli dışkı birikimi ürünü mahvedebilir, boyaya zarar verebilir ve hatta elektrikli ekipmanların kısa devre yapmasına neden olabilir. Herhangi bir nedenle, mülkünüzde uzun süreli kuş tünemesine izin veremezsiniz.

Kuş Kovucu Dikenler Etkili Midir ?

Tünemeyi önleyen fiziksel engeller kullanmak, mülkünüzü kuşların zararlarından korumanın en iyi yoludur ve kuşkonmaz bariyer ürünleri bugün piyasada bulunan en etkili, en ucuz kuş caydırıcıdır. Kuşkonmaz telleri, 50 yılı aşkın bir süredir, söveler, çatılar, pencere önleri, borular, bacalar, havalimanları, fabrikalar, üretim tesisleri ve depolama tesislerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Bina olukları gibi dar, yatay yüzeylerde tüneyen kuşlara karşı basit bir bariyer olarak kullanılmaktadır.

Bunlar, firmamızın en çok satan kuş caydırıcı ürünüdür; Uzun ömürleri ve kolay kurulumları, onları hem konut hem de ticari alıcılar için popüler bir kuş kontrol çözümü haline getirir. Kuşkonmaz bariyerleri denemeyi düşünüyorsanız, bilmeniz gereken tüm bilgiler aşağıdadır.

Kuş Kovucu Bariyer Nedir ?

Kuş dikeni, kuşların düz yüzeylere yuvalamasını veya tünemesini önlemek için kullanılan basit bir cihazdır. Kuş kovucu sistemler, farklı açılarda birden çok sıra halinde bir tabana yerleştirilmiş ince, hafif esnek çubuklardan oluşur. Güvercin, martı, karga, kumru kovucu ürün olarak bilinen bu ürünün sivri uçları keskin değildir ve kuşlara hiçbir şekilde zarar vermez; kuşlar sivri uçları gördüğü için konmaya yeltenmez başka alan aramaya başlar ve ürün tamamen güvenli ve insancıldır. Sivri uçların tek amacı, kuşların ayaklarının düz yüzeye ulaşmasını engellemektir; dayanak olmadan kuşlar tünemez. Mülkünüzü temiz bir şekilde korumak için kuş dikenlerini kullanabilirsiniz.

Kuş kontrol ürünlerinin satın alınması, kurulması ve bakımı kolaydır. Hiçbir özel alete gerek yoktur, karmaşık bir montaj söz konusu değildir ve gerekli olan tek bakım, sivri uçların yapraklar veya diğer artıklarla tıkanmamasını sağlamaktır. Ayrıca, para ve zaman olarak ölçüldüğünde başka hiçbir kuş kontrol cihazı bu kadar uygun maliyetli değildir; kuş önleyici kuşkonmaz dikeni, maliyetli kurulum gerektirmez ve uzun bir süre etki etmeye devam eder. Plastik kuşkonmaz bariyer, dürüst olmak gerekirse kuşları uzak tutmanın harika bir yoludur.

Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri

Firmamız Beyazgül GROUP olarak sizleri kuş kovma yöntemlerinin en etkilisi olan dört olağanüstü kuşkonmaz bariyer seçeneği sunar. Size en uygun ürünü seçenebilirsiniz.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer 3D Model ( 42 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 42 adettir. Genellikle enerji nakil hatlarında, leyleklerin yuva yapıp elektrik yüzünden telef olmalarını önlemek amacıyla kullanılmaktadır. Ev ve işyeri kullanımına da uygundur. Diken sayısının en yüksek adete sahip olması nedeni ile en etkili üründür. Siyah ve Şeffaf renklerde üretilmektedir.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer 2D Model ( 28 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 28 adettir. Genellikle bina çatılarında, pencere önlerinde, balkonlarda ve su oluklarında kullanılmaktadır. Diken sayısını en düşük adete sahip olması nedeni ile ev, işyeri kullanımına daha uygun bir üründür. Siyah ve Şeffaf renklerde üretilmektedir.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer 1D Model ( 32 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 32 adettir. Ekonomik fiyatı ile genel olarak yüksek metrajlı havalimanı, fabrika, depolama tesisi gibi alanlarda tercih edilmektedir. Şeffaf, Siyah ve Gri renkli üretilmektedir.

Paslanmaz Çelik Kuşkonmaz Bariyer ( 32 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 32 adettir. Yüksek fiyatı ile genel olarak AVM, Otel, Elektrik Direkleri gibi alanlarda tercih edilmektedir. Polikarbon taban üzerine çelik dikenler uygulanmıştır.

Kuş Kovucu Bariyer Ürünlerinin Avantajları Nelerdir ?

En Etkili Kuş Kovma Yöntemidir ; Kuşkonmaz bariyerlerin amacı kuşlara zarar vermek değildir. Kuşkonmaz dikenlerinin uçlarının zararsızdır ve yuvarlatılmıştır. Ürünler esnektir kırılmaz, Kuşlar yere tünemek için ürün uygulanan yüzeye yaklaşınca dikenleri farkedip konabilecekleri başka alanlar aramaya koyulurlar.

Etkilidirler ; Birçok kuş kontrol uzmanı, kuşkonmaz bariyerlerin doğru şekilde yerleştirildiğinde tüneyen kuşları caydırmada %100 etkili olduğu konusunda hemfikirdir. Kuşkonmazlar, kuşların tünemesini engellemek her zaman çalışırlar. Yağmur,kar ya da güneşli havalarda, gündüz ya da gece, bugün, yarın ve gelecek yıl kuşkonmazlar her zaman kuşları uzak tutar.

Uzun Süre Dayanırlar ; Kuş kontrol ürünleri, yıllarca az bakım gerektiren koruma sağlar. Yüksek kaliteli kuşkonmaz dikenleri ve kuşkovarlar, sert, değişen hava koşullarına sürekli maruz kalmaya dayanacak şekilde yapılmıştır. UV ışınlarına karşı dayanımı oldukça yüksektir.

Güvenlidirler ; Şeritler, elektrik veya iletişim iletimlerinde herhangi bir parazite neden olmaz ve özellikle uzaktan, mülkünüzün görünümünü önemli ölçüde etkilemez. Fark edeceğiniz tek şey kuşların yokluğu olacaktır. Yanmaz ve elektriği iletmezler.

Kullanımı Kolaydır ; Kuş kovucu ürünler, basit bir şekilde kullanılabilir. Ürünün uygulanacağı yüzeyin ön temizliği önemlidir. Yüzey temizlendikten sonra ürünün altına Plastik Kuşkonmaz Bariyer Yapıştırıcısı uygulayarak( şerit halinde sürüp ) yüzeye yapıştırabilirsiniz. Ürün üzerinde vida yerleri de mevcuttur. Gerekli alanlara vida ile de monte edebilirsiniz. Yapıştırıldıktan sonra 24 saat içerisinde yapıştırıcının maximum etkisi için ürüne dokunmamanızı önermekteyiz.

Sizin İçin En Doğru Kuş Kovucu Ürünü Seçin

4 Model arasından sizler için en iyi ürünü seçmeniz önemlidir. Problem yaşadığınız alanı belirledikten sonra tarafımıza ulaşarak sizler için en etkili ürünü önerebiliriz.

Kuş Kovucu Ürün Malzeme İçeriği Nedir ?

Kuş kovucu ürünler, her ikisi de UV ışınlarına dayanıklı polikarbonat plastik tabana sahip plastik dikenlerden oluşmaktadır. Bütün sistemler de etkili, uzun ömürlü, hava koşullarına dayanıklı ve kullanımı kolaydır, ancak paslanmaz çelik kuşkonmazlar daha yüksek bir ön maliyete sahiptir ve daha uzun bir garantiye sahiptir. Paslanmaz çelik kuş kovucular ayrıca plastikten biraz daha düşük görsel etkiye sahiptir. Plastik kuşkonmazlar daha kalındır ve daha görünürdür, ancak görünümü iyileştirmek için çeşitli renklerde gelirler.

Kuş Kovucu Ürün İçin En Uygun Kullanım Alanı

Kuş kontrol ürünleri hemen hemen her yatay ve düz konumda kullanılabilir. Plastik dikenler serttir ve yalnızca düz yüzeylere yerleştirilebilir, ancak paslanmaz çelik dikenler 360 dereceye kadar bükülebilen esnek bir tabana sahiptir. Ve üretimimizde bulunan, oluklara kolay kurulum için tasarlanmış oluk bariyerleri sunar. Çatıları, saçakları, özel mimari özellikleri, tabelaları, heykelleri, bacaları, kirişleri, lamba direklerini, boruları, tenteleri, klima ünitelerini, korkulukları, tekneleri ve daha fazlasını korumak için kuş önleyici plastik kuşkonmaz kullanabilirsiniz.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

BARKODU OKUTARAK BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİP HIZLICA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın