Kuşları Kaçırmak İçi̇n Yapmamız Gerekenler Nelerdi̇r ?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
28 Mart 2022, Pazartesi
Kuşları Kaçırmak İçin Yapmamız Gerekenler Nelerdir ?
Bu yazımızda, küçük ve orta büyüklükteki kuşları yaşam alanlarımızdan uzaklaştıran en etkili dört model kuşkonmaz bariyer ürününü inceleyeceğiz. Sizler için en etkili kuş kovucu ürünü bulabilmeniz adına gerekli tüm bilgileri paylaşacağız ve bazı harika alternatifleri de gözden geçireceğiz!
Kuşları Kaçırmak İçin Yapmamız Gerekenler Nelerdir ?

Kuşları Kaçırmak İçin Yapmamız Gerekenler Nelerdir ?

Bu yazımızda, küçük ve orta büyüklükteki kuşları yaşam alanlarımızdan uzaklaştıran en etkili dört model kuşkonmaz bariyer ürününü inceleyeceğiz. Sizler için en etkili kuş kovucu ürünü bulabilmeniz adına gerekli tüm bilgileri paylaşacağız ve bazı harika alternatifleri de gözden geçireceğiz! Kuskovucular.net firması olarak canlılara zarar vermeden onları doğal yaşam alanlarına döndürüyoruz. Pencere önü, balkon gibi alanlara kuş gelmemesi için üretilen plastik kuşkonmaz aparatı ile sizlerde kuş kirliliği ve getirdikleri hastalık riskinden kurtulabilirsiniz. Ürün kuşların konduğu tüm alanlarda uygulanabilir.

Zararlı kuşlar, kontrol edilmezlerse ciddi bir sağlık ve güvenlik tehdidi olabilir. Kuşların suçu değil elbette ama onların yuvalanmaları insanlar ve işletmeler için sorunlara neden olabilir. Ne yazık ki çatılar, sanayi birimleri ve fabrikalar kuşların tünemesi için son derece çekici yerlerdir.

Kuşlardan Gelen Riskler Nelerdir ?

Gerçek şu ki, haşere kuş dışkısı asidiktir metaller, makineler için aşındırıcı olabilir ve bilinen 60 bulaşıcı hastalıktan herhangi birini taşıyabilir. Çocukların oynadığı veya yiyecek hazırlamanın yapıldığı alanlarda kuşlar ciddi sağlık riski oluşturabilir. Sağlık riskleri ile uzman kuş kontrol ekibimiz ve dünya sağlık örgütünün kaynaklarından yola çıkarak hazırladığımız makalemizi ; Kuşlardan İnsanlara Bulaşabilen Ölümcül Hastalık Risklerini öğrenmek ve okumak için TIKLAYIN.

Bununla birlikte, zararlı olan yalnızca doğrudan atık değildir, kuşlar yuva yaptıklarında dışarıdan genellikle yiyecek getirip yere düşürürler ve tüyleri her yere gider. Bir işletmeyseniz ve bir sağlık görevlisi pislik tespit ederse, uygun şekilde ele alınana kadar sizi günler veya haftalarca kapatabilirler. Bu kuşların kendi alanınıza girmesini göze alamayacağınız bir risktir.

Kuşları Kontrol altına almak İçin Ne Yapmalıyız?

Neyse ki kuşları caydırmanın veya onları tamamen ortadan kaldırmanın birçok yolu var. Kuşlar çatılarda, çıkıntılarda, çitlerde veya duvarlara konuyorsa, plastik kuşkonmaz gibi caydırıcıları deneyebilirsiniz. Bu kuş kovucu dikenler ürkütücü görünebilir ancak zararsızdırlar, kuşun o noktaya kalıcı olarak inmesini engellerler. Plastik kuş kovucular genellikle son derece uygun maliyetlidir ve yapıştırıcı, vida, çivi veya kablo bağı ile tutturulur.

Bakınız : Kuş Kovucu Dikenler Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Şok sistemleri de benzer şekilde çalışır ve sizi kızarmış kuşlarla baş başa bırakmaz. Elektrikli hayvancılık çitleriyle aynı şekilde çalışırlar; sadece kuşları oraya tünemekten caydırmakla kalmayıp aynı zamanda etkili bir negatif güçlendirme yöntemi olan hafif bir elektrik şoku verirler.

Kuşlar bir çıkıntıda tünerlerse, kuş ağları genellikle etkili bir çözüm olabilir ve çirkin değildir. Sadece kuşların erişimini engeller ve gidecek başka bir yer bulmak zorunda kalırlar. Fakat plastik kuşkonmaz kadar etkili ve uzun ömürlü değillerdir.

Kuşlar işyerinizin içinde konabilecekleri alanları bulmuşlarsa, onları dışarı çıkarmak sadece zor olmakla kalmaz, aynı zamanda bina çevresinde giriş noktalarını aramanız da gerekebilir. Sorun ciddiyse, size yardımcı olması için Beyazgül Group Kuş Kontrol Uzmanlarını aramanızı öneririz. Sorun daha yeni başladıysa, plastik kuş kovucunun işe yaradığını görebilirsiniz.

Elektronik kuş kovucuların çeşitli stilleri vardır, ancak çoğu ses kullanır. Bazıları tehdit edici kuş çağrılarını çalmanıza izin verirken, diğerleri ultrasonik frekansları kullanır. Bunlar, özellikle kendiniz duymak istemiyorsanız etkili olabilir, ancak evcil hayvanlarınız varsa veya hayvanlarla çalışıyorsanız onların da etkileneceğinin farkında olmanız gerekir. Bu tür kuş kovucular, diğer fiziksel engellerin pratik olmadığı veya hoş görünmediği durumlarda kullanılmaktadır.

Uzman ekibimizin hazırladığı ; Etkili ve Etkisiz Kuş Kontrol Cihazları İncelemesi makalemizi de gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz.


En etkili kuş kovucu ürün olan plastik kuşkonmaz bariyer ürünü ile sizlerde yaşam alanlarınızı kuş kirliliğinden kurtarabilir, onların da doğal yaşam alanlarına dönmelerine yardımcı olabilirsiniz.


Kuşlar ailenizi, çalışanlarınızı veya iş sağlığı ve güvenliğini riske atıyorsa, kuşları caydırmak için hızlı hareket etmeniz önemlidir. İnsancıl kuş kontrol çözümlerine inanıyoruz, bu nedenle sorunu gidermek için kuşları öldürmek zorunda değilsiniz. Etkili ve bütçe dostu çözümler bulmak için şimdi sitemizden alışveriş yapın.


Peki, kuşların yaşam alanlarımıza girmesinde ne gibi sakıncalar vardır ?

  • Kuşlardan İnsanlara Bulaşabilen Ölümcül Hastalık Riskleri
  • Alerjik Hastalıklar
  • Su Kaynaklarının Kirletilmesi
  • Bağ ve Bahçelerinizdeki Meyvelere Verdikleri Zararlar
  • Gıda, Kimya vb Üretim Tesisleri ve Depolarda Malzemelere Verdikleri Zarar
  • Enerji Hatlarında Kesintiler
  • Binaların Ömrünü Yarıya İndirgemesi
  • Su Oluklarının Tıkanması
  • Pencere Önü ve Balkonlarda Kirlilik ve Yuvalama
  • Bacaların Tıkanması

Gibi birçok probleme sebep olmaktadır. Tabi bu durumda o sevimli canlıları da düşünmemiz gerekmektedir. İnsancıl olmayan ve kuşlara zarar verebilecek olan kuş kovucu ürünlerin kullanımını ÖNERMİYORUZ.

Her yıl ülkemizden 5 milyarı gecik kuş göç etmektedir. Ülkemizin coğrafi konumu sebebi ile göç yolları üzerindedir. Bu nedenle her yıl milyarlarca kuşu ülkemizde misafir etmekteyiz. Fakat yaşam alanlarımızda ki gıda, yuvalama alanları ve su kaynakları sebebi ile güvercin, martı, karga türü kuşlar göçlerine devam etmek yerine ülkemizde kalıcı olmaktadırlar ve bu popülasyon her geçen gün artmaktadır.

Ürünlerimizin kullanımı kuş ölümlerini, elektrik kesintilerini, bina ömrü azalmalarını, kuşların yaşam alanlarımıza sağlık riskleri getirmesini, kirlilik ve diğer sorunları %70 azaltmış bulunmaktadır. Uzun yıllar ar-ge çalışmaları sonucu satışa çıkardığımız en etkili kuş kovucu ürünleri tercih ederek sizler de canlıların doğal yaşam alanlarına dönmelerine ve bilinçsiz insanlar ve kimyasallar yüzünden hayatlarının son bulmamasına yardımcı olabilirsiniz.

Etkili Kuş Kovucu Ürün Olan Plastik Kuşkonmaz Bariyeri Tanıyalım

Firmamız Beyazgül GROUP olarak sizleri kuş kovma yöntemlerinin en etkilisi olan dört olağanüstü kuşkonmaz bariyer seçeneği sunar. Size en uygun ürünü seçenebilirsiniz.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer 3D Model ( 42 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 42 adettir. Genellikle enerji nakil hatlarında, leyleklerin yuva yapıp elektrik yüzünden telef olmalarını önlemek amacıyla kullanılmaktadır. Ev ve işyeri kullanımına da uygundur. Diken sayısının en yüksek adete sahip olması nedeni ile en etkili üründür. Siyah ve Şeffaf renklerde üretilmektedir.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer 2D Model ( 28 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 28 adettir. Genellikle bina çatılarında, pencere önlerinde, balkonlarda ve su oluklarında kullanılmaktadır. Diken sayısını en düşük adete sahip olması nedeni ile ev, işyeri kullanımına daha uygun bir üründür. Siyah ve Şeffaf renklerde üretilmektedir.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer 1D Model ( 32 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 32 adettir. Ekonomik fiyatı ile genel olarak yüksek metrajlı havalimanı, fabrika, depolama tesisi gibi alanlarda tercih edilmektedir. Şeffaf, Siyah ve Gri renkli üretilmektedir.

Paslanmaz Çelik Kuşkonmaz Bariyer ( 32 Dikenli ) ; Ürün 50 CM Uzunluğunda, 15 CM Genişliğindedir. Yüksekliği 11.5 CM’dir. Diken sayısı 32 adettir. Yüksek fiyatı ile genel olarak AVM, Otel, Elektrik Direkleri gibi alanlarda tercih edilmektedir. Polikarbon taban üzerine çelik dikenler uygulanmıştır.

Kuş Kovucu Ürünler Nerelerde Kullanılır ?

  • Çatılar
  • Marinalar
  • Tekne ve Gemiler
  • Korkuluklar
  • Özel mimari yapılar
  • Tabelalar
  • Elektrik Direkleri
  • Enerji Nakil Hatları
  • Antenler
  • Bacalar
  • Cam Kanopileri
  • Pencere Önleri
  • Söveler
  • Aydınlatma Direkleri
  • Borular
  • Tenteler
  • Tarımsal Alanlar
  • Fabrika İçleri
  • Havalimanları
  • Su Olukları
  • Depolama Tesisleri
  • Güneş Panelleri
  • Klima Motorları

ve çok, çok daha fazlasında kullanılabilmektedir.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

BARKODU OKUTARAK BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİP HIZLICA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın