Kuş Kovucu Ürünleri̇n Önemi̇ Nelerdi̇r ?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
26 Aralık 2020, Cumartesi
Kuş Kovucu Ürünlerin Önemi Nelerdir ?
Zararlı kuşlar kontrol edilmezse ciddi bir sağlık ve güvenlik tehdidi olabilir. Kuşların suçu elbette değil, ancak atıkları ve yuvaları, evlerimizde ve ticari tesislerimizde ve çevresinde yaşamaya karar verirlerse insanlar ve işletmeler için sorunlara neden olabilir.
Kuş Kovucu Ürünlerin Önemi Nelerdir ?

Kuş Kovucu Ürünlerin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?

Kuş kovucu ürünlerin piyasada ki en etkili ürün olarak bilinen plastik kuşkonmaz bariyer ile sizlerde yaşam alanlarınızı kuşlara zarar vermeden sağlıklı hale getirebilirsiniz.

Plastik kuşkonmaz teli ile kuşları kontrol altına alabilirsiniz. Genel olarak kullanım alanları ; bina çatıları, pencere önleri, pervazlar, klima motorları, tarımsal depolar, fabrika içlerinde, üretim tesislerinde, enerji nakil hatlarında, elektrik direklerinde, balkonlardan kuşları uzaklaştırmak için oldukça etkili bir üründür.

Genel olarak etkili olduğu kuş türleri ise ;

  • Güvercin
  • Martı
  • Kumru
  • Saksağan
  • Serçe
  • Leylek
  • Karga
  • Atmaca gibi bir çok kuş türünü uzaklaştırmakta %100 etkili olduğu gözlenmektedir.

Kuş Kontrolünün Önemi - Evinizi veya İşinizi Nasıl Koruyabilirsiniz?

Zararlı kuşlar kontrol edilmezse ciddi bir sağlık ve güvenlik tehdidi olabilir. Kuşların suçu elbette değil, ancak atıkları ve yuvaları, evlerimizde ve ticari tesislerimizde ve çevresinde yaşamaya karar verirlerse insanlar ve işletmeler için sorunlara neden olabilir. Ne yazık ki, çatılar, endüstriyel birimler ve fabrikalar kuşların tünemesi için son derece çekici yerlerdir ve tek bir yuva işçi maskotu haline gelse de, yüz güvercin olmayacaktır.

Kuşlar ile Birlikte Gelen Riskler Nelerdir ?

Gerçek şu ki, haşere kuşu atığı asidiktir ve metalleri ve makineleri aşındırıcı olabilir ve bilinen 60 bulaşıcı hastalıktan herhangi birini taşıyabilir. Çocukların oyun oynadığı veya yiyecek hazırlığının yapıldığı alanlarda, kuşlar ciddi bir sağlık riski oluşturabilir.

Bununla birlikte, sadece zararlı olan doğrudan atık değildir, kuşlar yuvalandığında dışarıdan enkaz getirirler, genellikle yiyecek getirebilir ve yere bırakabilirler ve tüyleri her yere gider. Eğer bir işletme iseniz ve bir sağlık görevlisi kontaminasyonu bulursa, uygun şekilde çözülene kadar günler veya haftalar boyunca sizi kapatabilirler. Bu kuşların mekanınıza girmesine izin vermek, göze alamayacağınız bir risktir.

Kuşları Kontrol Altına Almak İçin Yapılması Gerekenler Nelerdir ?

Neyse ki sizin için, kuşları caydırmanın veya onları tamamen ortadan kaldırmanın birçok yolu vardır. Kuşlar çatılar, çıkıntılar, çitler veya duvarlar üzerinde dinleniyorsa, tünemiş veya yuvalanmışsa, plastik kuşkonmaz gibi caydırıcı bir şeyler deneyebilirsiniz. Bu sivri uçlar korkutucu görünebilir, ancak zararsızdır, kuşun o noktaya kalıcı olarak inmesini önlerler. Sivri uçlar genellikle son derece düşük maliyetlidir ve bir yapıştırıcı, vidalar, çiviler veya bağlarla tutturulur.

Şok sistemleri benzer şekilde çalışır ve sizi kızarmış kuşlarla terk etmeyecektir. Elektrikli hayvancılık çitleri ile aynı şekilde çalışırlar; sadece kuşların oradan tünemesini engellemekle kalmayıp aynı zamanda etkili bir negatif takviye yöntemidir.

Kuşlar bir çıkıntıda tünemişse, kuş ağları genellikle etkili bir çözüm olabilir ve çirkin değildir. Sadece kuşların erişimini engeller ve gidecek başka bir yer bulmak zorunda kalırlar.

Kuşlar iş yerinize giriş yolunu bulmuşlarsa, onları dışarı çıkarmak zor olmakla kalmaz, aynı zamanda binanın etrafındaki erişim noktalarını da aramak zorunda kalabilirsiniz ve sorun şiddetli ise, aramanız gerekebilir. size yardımcı olacak profesyoneller. Sorun daha yeni başlamışsa, elektronik bir kuş kovucunun hile yaptığını görebilirsiniz.

Elektronik kuş kovucular çeşitli tarzlarda gelir, ancak çoğu ses kullanır. Bazıları tehditkar kuş çağrıları oynamanıza izin verirken, diğerleri ultrasonik frekanslar kullanır. Bunlar özellikle kendiniz duymak istemiyorsanız etkili olabilir, ancak evcil hayvanlarınız varsa veya hayvanlarla çalışıyorsanız onların da etkileneceğini bilmeniz gerekir. Bu tür püskürtücüler, diğer fiziksel engellerin pratik veya çirkin olmadığı yerlerde idealdir.

Lazer kuş kontrol cihazları, fiziksel caydırıcıların pratik olmadığı yerlerde de etkilidir. Lazer ışınları, sizi veya yerel evcil hayvanları ve vahşi yaşamı rahatsız edebilecek ve içeride veya dışarıda kullanılabilen ses kullanmak yerine kuşları renkli ışıkla korkutur.

Kuşlar ailenizi, çalışanlarınızı veya iş sağlığı ve güvenliğinizi riske atıyorsa, kuşları caydırmak için hızlı hareket etmeniz önemlidir. İnsancıl kuş kontrol çözümlerine inanıyoruz, bu yüzden sorunu öldürmek için kuşları öldürmek zorunda değilsiniz. Etkili ve bütçeye uygun çözümler bulmak için şimdi sitemizden alışveriş yapın.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

BARKODU OKUTARAK BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİP HIZLICA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın