Bi̇nalarda Yaşanan Kuş Problemleri̇
Buradasınız: Anasayfa / Blog
26 Aralık 2020, Cumartesi
Binalarda Yaşanan Kuş Problemleri
Kuşlar mülkünüze çok zarar verebilir. Aslında her yıl milyonlarca türk lirası hasara sebep oluyorlar. Yuvalandıklarında, önemli miktarda temizlik gerektiren tehlikeli koşullar oluşturabilirler. Kuş istilaları sadece maddi hasar yaratmakla kalmaz, aynı zamanda sağlık tehlikeleri, sorumluluk sorunları ve hatta hastalığı yayabilir.
Binalarda Yaşanan Kuş Problemleri

Binalar da Kuş Kontrol Sistemleri Neden Gereklidir ?

Kuşlar mülkünüze çok zarar verebilir. Aslında her yıl milyonlarca türk lirası hasara sebep oluyorlar. Yuvalandıklarında, önemli miktarda temizlik gerektiren tehlikeli koşullar oluşturabilirler. Kuş istilaları sadece maddi hasar yaratmakla kalmaz, aynı zamanda sağlık tehlikeleri, sorumluluk sorunları ve hatta hastalığı yayabilir.

Hastalıklar ve Sağlık Sorunları

Kuşlar söz konusu olduğunda, endişelenmeniz gereken birkaç hastalıktan daha fazlası vardır. Aslında, kuşlar ve dışkıları 60'ın üzerinde bulaşıcı hastalık taşıyabilir. Sorun, bu dışkıların insanlara daha kolay aktarılabileceği yerleşim alanlarında özellikle kötü olabilir. Birisi su birikintilerine veya kurumuş pisliklere adım attığında, hastalıkların havaya salınması riski artar.

Taşıdıkları hastalıklara ek olarak, zararlı kuşlar da 50'den fazla farklı ektoparazit ile ilişkilidir. Bu parazitler insanlara doğru yol alabilir ve ısırırlar. Her parazit konakçılarına çeşitli farklı semptomlar verebilir.

Maddi Hasar ve Yükümlülük

Dışkılar sadece tehlikeli olmakla kalmaz, aynı zamanda karışıklıktır ve bir işletme için asla iyi bir görüntü değildir. Kuşlar bölgeyi ne kadar uzun süre yuvalayıp kirletirse, hasarı onarmak ve temizlemek o kadar zor olacaktır. Kuş dışkıları, uzun süre bırakıldığında paslanabilen veya lekelenebilen asidik maddeler içerir.

Kuş dışkısı boyayı renklendirebilir, tenteleri tahrip edebilir ve elektrikli ekipmanı bozabilir. Kuş yuvaları da sizin için sorun yaratabilir. Yağmur oluklarını, deliklerini, bacalarını veya kanalizasyonlarını kolayca tıkar.

Yıkıcı doğanın yanı sıra birikmeyi bırakmak da kaygan bir yüzey oluşturabilir. Bu, işletmeler için bir dizi sorumluluk sorunuyla sonuçlanabilir.

Bir kuş kontrol çözümüne yatırım yapmak, her yıl temizlik ve bina bakımına binlerce dolar harcanması ihtiyacını önlemeye yardımcı olabilir. Herhangi bir hasar meydana gelmeden önce basit bir sistemi devreye sokmak mali olarak tasarruf etmenizi sağlayabilir. Mülk türünüz, haşere sorunu ve fiyat noktanıza göre sizin için doğru ürünü bulmak, doğru bir şekilde ele alınmasını sağlamak için önemlidir.

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Plastik kuşkonmaz bariyer, çatı kenarları, pencere çıkıntıları veya kuşların yuva yapmaya veya inmeye çalışabileceği her yere kolay bir çözümdür. Bunun gibi fiziksel bir bariyer kullanmak, kuşları bir çıkıntı veya yüzeyden uzak tutmanın en etkili yoludur. Kuş tırmanışları kurulduktan sonra, kuş caydırıcısına devam etmek için çok az veya hiç bakım gerekmez.


Etkili kuş kontrol sistemleri olan plastik kuşkonmaz teli ile sizlerde canlılara hiçbir zarar vermeden onları doğal yaşam alanlarına döndürmekte yardım edebilirsiniz.



Elektronik Kuş Kontrolü

Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli seçeneklerle elektronik kuş kontrol seçenekleri, mülkünüzün boyutuna ve türüne göre bir ürün seçmenizi sağlar. Bu sonik veya ultrasonik cihazlar, kuşları caydıran, rahatsız eden ve şaşırtan, onları dinlenmek için yeni bir yer aramaya zorlayan etkili ses ve görseller üretir.

Kuş Ağları

Kuş ağları, haşere kuşu istilasına karşı% 100 etkili, düşük profilli ve uzun ömürlü bir çözümdür. Ahır kırlangıçlarından, güvercinlerden ve daha fazlasından kurtulmak için kuş ağını takın. Uygulama, ürünlerin, ürünlerin ve diğer mülklerin güvende tutulması gereken değerli alanların korunmasını sağlayacaktır.
Kendiniz ve işletmeniz için doğru kuş kontrol yöntemini bulmak zor olabilir.

Sizin için en iyi çözümün nasıl belirleneceğinden emin değilseniz uzmanlarımız size yardımcı olmak için burada! Bird-X, ihtiyaçlarınızı karşılayan en etkili kuş kontrol planını oluşturmaya yardımcı olmak için burada.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

BARKODU OKUTARAK BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİP HIZLICA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın