Balkon Güverci̇n Kovucu Ürünler
Buradasınız: Anasayfa / Blog
28 Mayıs 2020, Perşembe
Balkon Güvercin Kovucu Ürünler
Soru başlığından da anlaşılacağı gibi balkon denizliklerine ve koruma demirlerine konan güvercinlerin uzaklaştırılması amacıyla üretilen aparatlardır.
Balkon Güvercin Kovucu Ürünler

Balkon Güvercin Kovucu Nedir?

Soru başlığından da anlaşılacağı gibi balkon denizliklerine ve koruma demirlerine konan güvercinlerin uzaklaştırılması amacıyla üretilen aparatlardır.

Balkonlarda Yaşanan Kuş Problemlerinin Çözümü Nedir?

Evimizin veya İşyerlerimizin balkonlarında yaşamış olduğumuz kuşlardan kaynaklanan problemlerin başında kuş pisliği olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Bununla birlikte balkonlarımızda bulunan klima motorları, tenteler ve bunların aralarına yuva yapmaya çalışan kuşların taşıdığı ıvır zıvır pislikler dir. Görsel olarak hoşumuza gitmeyen bu görüntülerden kurtulabilmek için kuş kovucu bariyer sistemleri %100 etkili en çok tercih edilen yöntemlerden biridir.

Balkon Güvercin Kovucu Ürün Nasıl Uygulanır?

Balkon güvercin kovucu ürünler uygulanacak yere göre değişiklik gösterebilmektedir. Etkili kuş kontrol sistemleri olan plastik kuşkonmaz teli ile sizlerde canlılara hiçbir zarar vermeden onları doğal yaşam alanlarına döndürmekte yardım edebilirsiniz. Ürünümüz tamamen çevre dostudur.

1- Balkon Korkuluk Demirleri : Balkon korkuluk demirlerine uygulama öncesi ne şekilde uygulama yapılacağına karar verilmesi gerekmektedir. (Polikarbon PU Yapıştırıcı, Vida, Plastik Cırt kelepçe) polikarbon yapıştırıcı ile uygulama yapılacak ise ilk önce uygulama yapılacak alan tozdan ve kirden arındırıldıktan sonra Kuşkonmaz bariyerin altına sıkılacak yapıştırıcı sonrası balkon demiri üstüne düzgün bir şekilde yapıştırılıp sağlam yapışması için 2-3 yerinden ip veya plastik cırt kelepçe ile sağa sola oynaması engellenecek şekilde bağlanmalı kuruma sağlandıktan sonra sökülmelidir. Diğer bir uygulama şekli kuşkonmaz bariyer üzerinde bulunan vida delikleri yerleri sayesinde 2-3 yerinden vida atılarak sabitlenebilmektedir.

2- Balkon Denizlik Mermerleri: Polikarbon yapıştırıcı ile uygulama yapılacak ise ilk önce uygulama yapılacak alan tozdan ve kirden arındırıldıktan sonra Kuşkonmaz bariyerin altına sıkılacak yapıştırıcı sonrası balkon denizlik mermerlerinin üzerine bastırılarak yapışması sağlanır. Ürün puzzle sistemli olarak imal edildiği için diğerlerini de ekleyerek montajı tamamlanır. Diğer bir uygulama şekli kuşkonmaz bariyer üzerinde bulunan vida delikleri yerleri sayesinde bir matkap yardımı sayesinde 2-3 yerinden vida atılarak sabitlenebilmektedir.

Bu uygulamalar aynı zamanda klima motor ve pvc cam tenteleri üzerine de aynı şekilde uygulanabilmektedir.

" Önceliğimiz Canlıları Korumak ve Onları Doğal Yaşam Alanlarına Döndürmektir. Kuşların Yuvalama ve Tüneme Yerleri Evler Değildir. " Onları daha mutlu olacakları kendilerine özgü habitatlarına döndürmekte oldukça önemli bir role sahip olan plastik kuşkonmaz bariyer ürünü ile sizlerde ekosisteme duyarlı olabilirsiniz. "

Güvercin Kovucu Ürün Nerelerde Uygulanır?

Güvercin kovucu ürün genellikle, Evlerimizin balkon demirleri ve denizlik mermerleri, klima motorları, pvc kepenkler, çatı yağmur olukları, çatı kenarları, bina baca yağmur korumalarının üzeri ve iç tarafları, pergule üzerleri, çatı altı havalandırma boşluk girişleri, çatı kiremitleri veya shingle çatı kaplama üzerinde, bina görselinin güzelleştirilmesi için yapılan söve üstlerinde uygulanmaktadır. Müşterilerimizin genel olarak tarafımıza kuşları kaçırmak için ne yapmamız gerekli diyerek ulaştıklarında detaylı bilgi vermekteyiz. Kuşları kaçırmak için ne yapılması gerekli yazımızıda inceleyebilirsiniz : Tıklayın

İşyerlerimizin ışıklı veya düz reklam tabela üstlerinde, kepenklerin üzerinde, klima motorlarının üzerinde, işyeri dış görselinin güzelleştirilmesi için yapılan söve üstlerinde uygulanmaktadır.

Tarımsal amaçlı, OSB, Tekstil, İmalat ve imalat sonrası ürünlerin stoklandığı depo hangar alanlarının içerisindeki çatı kirişlerinin (beton veya çelik konsürsiyon) üzerinde ve bağlantılarında havadanlık olarak bırakılan pencere kenarlarında uygulanmaktadır.

Kuş Kovucu Ürün Etkili Midir?

Kuş kovucu plastik aparatlar uygulandıkları alanlara göre canlıya zarar vermeden % 100 e yakın etkili koruma sağlamaktadır.

Kuş kovucu Ürün Özellikleri Nelerdir?

Şeffaf Polikarbonat plastikten imal edilmiştir. Alt tablo uçlan yanlış montaja engel olmak için özel puzzle kilit sistemlidir. Bu sayede düzgün bir montaj imkânı sağlar, ara boşluklar oluşmadığından kuşların geçebileceği açıklıklar oluşmaz. UV Dayanıklılığa sahiptir. ESCR (Çevresel etkili çatlamaya dirençli nem, basınç vb.) Mukavemetli, kırılmaya dayanıklıdır.

Metal içermez, metal kaplama veya boya içermez, paslanmaz, çürümez, korozyona uğramaz. B1 yanmazlık sınıfındadır, alevi taşımaz. Kimyasal etkilere dayanıklıdır. Elektrik iletkenliği yoktur. Hafiftir, uygulandığı yüzeye yük bindirmez. Diken uçları yuvarlatılmıştır montaj personeline ve mücadele ettiği canlıya fiziksel zarar vermez.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın